Tuesday, November 1, 2016

ALL-IN ENTRIES

Aduhaiiii baru teringat wujudnya blog ni....bz campor buat hal2 lain..sampai dah tak ingat there exist this blog. Last update was June...Ok so harini aku nak summarize jer key points on the happenings in my life. Banyak yg significant ones.
.


  • Irsyad dah 1 tahun alhamdulillah....gigi dah 8 batang..dah meniti2 jalan tapi belum lepas tangan
  • Irsyad suka sangat mengekek2 gelak ngan abang irfannya. Abang irfan nya pulak suka menyakat and buat irsyad gelak
  • Irfan baru lepas perform end year performance at LC ihtifal and showcase for konvocation. Kemain lagi dia menari...alhamdulillah I can see dia boleh ingat steps dia..based on music
  • Aku start my side biz dengan jual Serum Harratt awal bulan 8 haritu. Actually the opportunity comes at the right time and the right place. I was looking for what side business to start sbb tengok on average ramai dah ada side biz....and Sodom approached me tanya nak jadi stokist tak. Aku try dulu serum tu for few weeks and decided ok product tu...bahan2nya pon organic and halal. I believe in the product. So I took up the offer...alhamdulillah sales have been good. Nak kata good sangat tu idakla..ada kala laju ada kala slow. But okla..at least i have side money to save up.
  • Aku pon dah start belajar2 more practical way to do online marketing. Selama ni aku hanya buat teori jer....now on practice. Aku rasa bagus to enhance my skill and satu line ngan bidang kepakaran aku...
  • Aku kena pegang balik postgrad for EMBA..haritu dah rehat setahun due to maternity.
Itu jer buat masa ni.

No comments: